Lees hier hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis

Over VDL Bus Roeselare

Wereldwijd staan we aan de vooravond van een enorme transitie van dieselbussen naar zero-emissie vervoer. Wil jij de ontwikkelingen op het gebied van e-mobility van dichtbij meemaken? Dat kan! Bij VDL Bus Roeselare werken we samen aan de productie van bussen voor het openbaar vervoer. Talloze producten en moderne technieken komen samen in onze innovatieve bussen. Omdat deze custom-made gemaakt worden voor onze klanten in binnen- en buitenland, is geen project hetzelfde. Binnen onze dynamische omgeving is er veel ruimte voor groei; zowel voor het bedrijf als voor jouzelf. Aan de hand van vakgerichte opleidingen en training on-the-job kun jij je blijven ontwikkelen binnen je functie. Ben jij flexibel, is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg en ben jij een echte teamspeler? Ga dan met ons de uitdaging aan! 

Onze 14 actuele vacatures

Als teamlead elektro-mechanica ben je verantwoordelijk voor de elektro-mechanische afdeling. Deze telt op vandaag 4 tekenaars.

In onze hoogspanning afdeling worden de bussen binnen getrokken en is het aan de diagnosetechnieker om alles op te starten en onze elektrische bussen ...

Top