Informele activiteiten 

Natuurlijk zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. Maar het zijn vooral de mensen en de onderlinge sfeer die VDL een leuk bedrijf maken om te werken. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar jij als collega van VDL aan kunt deelnemen:

Personeelsfeest

  

Ieder jaar organiseert VDL een personeelsfeest voor alle medewerkers van VDL met partner onder het genot van een hapje en een drankje. 

Veldvoetbaltoernooi 


In het voorjaar wordt het Piet van der Leegte voetbaltoernooi gehouden in Hapert. Het toernooi is vernoemd naar de broer van Wim van der Leegte. Teams van verschillende VDL-bedrijven en combinatieteams strijden om de grote bokaal. 

Zaalvoetbaltoernooi 


In navolging van het veldvoetbaltoernooi wordt er een wintereditie gehouden in de zaal. 

Diverse activiteiten 


Uiteraard worden er door de diverse personeelsverenigingen van de VDL-bedrijven ook jaarlijks activiteiten georganiseerd, zoals een dagje naar de Efteling, een barbecue, een bowlingavond of een rondvaart. Deze activiteiten worden per bedrijf ingevuld. 

Young VDL (YVE)


Jonge enthousiaste medewerkers organiseren jaarlijks het Young VDL Employee (YVE) event, speciaal voor jonge professionals tot circa 35 jaar die zich willen ontwikkelen binnen VDL. Tijdens dit netwerkevent kunnen zij kennis en ervaringen uitwisselen met collega’s buiten het eigen bedrijf. Het  evenement kent telkens een vernieuwend programma op een wisselende locatie.

Motortoertocht


De motorliefhebbers kunnen in de maand juni een weekendje hun hart ophalen. Met een mooi clubje wordt jaarlijks een tocht gereden in de Duitse Eiffel. Een weekend vol plezier, soms door weer en wind, maar vooral genietend van het biertje na de eerste dag toeren.

Top