Lees hier hoe wij omgaan met solliciteren tijdens de coronacrisis

Jeffrey

Jeffrey Desmet

VDL Bus Roeselare

" Ik werk mee aan dé bus van de toekomst, wie kan dat zeggen? "

Jeffrey Desmet - VDL Bus Roeselare

Wie ben je?
“Ik ben Jeffrey Desmet en ik werk mee aan de nieuwe elektrische bussen bij VDL Bus Roeselare.”

Welk traject heb je al afgelegd en wat doe je vandaag?
“Ik ben hier zo’n negen jaar geleden gestart als lasser-monteerder bij wat toen nog Jonckheere bussen was. Daarna heb ik me gefocust op de techniek achter onze daken, zowel aan de interieur- als aan de exterieurzijde. Vandaag heb ik de eer om onze nieuwe NGC bussen van A tot Z te assembleren. Dat is dus echt van beginnen van 0, het design, tot het afgewerkte eindproduct. Een machtige uitdaging.”

Wat vind je tof aan het werken bij VDL?
“Wat ik nu doe is echt top. Ik sta letterlijk mee aan de wieg van onze allernieuwste elektrische bus. Het feit dat we het volledige proces kunnen doorlopen, is heel interessant. Als jonge gast leer ik heel veel bij van mijn teamgenoten. Da’s trouwens een ander aspect waardoor ik heel graag kom werken: de teamgeest is hier super. Ja, als we niet zouden kunnen samenwerken dan zou die bus er niet komen hé 😉. Ik mocht ook al paar keer in buitenland werken, onder andere om de nieuwe bus te testen. Met heel het team op verplaatsing… fun gegarandeerd.”


Kijk je uit naar de verhuis, de nieuwe VDL fabriek?
“Enorm! Een nieuwe site, nieuwe materialen. Werken bij VDL zal nog aangenamer worden. Kan alleen maar goed zijn in mijn ogen.” 


 

Top