VDL in België

VDL heeft verschillende vestigingen in België met elk hun uitdagende vacatures. Neem een kijkje hieronder: 

Woon je in de grensstreek tussen België en Nederland? Bekijk dan ook de vacatures in Nederland

VDL Belgium

  

Bij VDL Belgium in Aalst produceren we onderdelen voor diverse industrieën. Wij zijn specialist op het gebied van buisbewerkingen, zoals zagen, buigen, laseren en lassen. Zo vind je onze uitlaten en koelwaterleidingen o.a. terug in de automotive industrie en landbouw. Denk hierbij aan bussen, vrachtwagens, tractoren en grondbewerkingsmachines. 

Bekijk vacatures

VDL Bus Roeselare


Bij VDL Bus Roeselare profileren wij ons als hét kenniscentrum inzake e-mobility in West-Europa. Als één van de grootste busproducenten in Europa zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatief klimaatvriendelijk transport. Met onze state-of-the-art elektrische bussen leggen we onze focus op zero-emissie transport én comfort.

Bekijk vacatures

VDL Bus & Coach Belgium


Bij VDL Bus & Coach Belgium in Roeselare verzorgen we de verkoop en aftersales van alle VDL Bus & Coach producten in België en Luxemburg. Van openbaarvervoerbussen tot touringcars en speciale VIP-bussen. Samen werken we toe naar ons doel: een tevreden klant. Ga jij met ons de uitdaging aan? 

Bekijk vacatures

VDL Klima Belgium


Bij VDL Klima Belgium in Hamont-Achel werken we aan de seriematige productie van warmtewisselaars en industriële ventilatiesystemen voor bijvoorbeeld cruiseschepen en windmolens. Daarnaast produceren wij voor toepassingen als generatoren, transformatoren, omvormers en voortstuwingssystemen. 

Bekijk vacatures

VDL KTI


Bij VDL KTI in Mol wordt iedere dag hard gewerkt aan gigantische stalen constructies die wel vijftig meter lang kunnen zijn. Naast scheepvaart is het bedrijf actief in de sectoren energie en defensie en focust zich op producten voor de olie-, gas- en petrochemische industrie. 
Uniek aan VDL KTI is dat het bedrijf in veel nichemarkten actief is en hierdoor veel wisselende klanten en projecten kent. 

Bekijk vacatures

VDL Weweler-Colaert 


Bij VDL Weweler Colaert in Poperinge  ontwikkelen, produceren en verkopen we blad- en paraboolveren voor de trucks, trailers en bussen. Hiermee behoren we tot één van de marktleiders in de Europese vervangingsmarkt. 

Bekijk vacatures

Top